23 september 2003

Hoi allemaal,

Deze keer hebben jullie ietsje langer op nieuws moeten wachten, maar er was niet veel te melden. Vorige week is Mattijs niet op controle in Rotterdam geweest, maar in plaats daarvan is hij gisteren in Goes op controle geweest.Mattijs wil zelf graag af en toe naar Goes, omdat hij dan toch eventueel ook nog naar school kan.

Vandaag hebben we de bloedwaarden uit Goes gekregen: hb 5,6; leuco's 4,0 en trombo's 56. Alles is dus wat gedaald, maar niets onrustbarends.

Van de arts in Leiden hebben we te horen gekregen dat hij nog geen contact met de arts uit Duitsland heeft gehad, maar dat zij welwillend staan tegenover het toedienen van donor lymfocyten aan Mattijs, in de hoop zo een bijdrage te kunnen leveren aan het tegengaan van de leukemie.

Met Mattijs gaat het op zich best goed. Hij is wel erg moe. Ligt meestal zo rond half 9 toch wel op bed en gaat heel onregelmatig naar school. Hij probeert zoveel mogelijk bij te blijven met huiswerk e.d., maar hoelang dat vol te houden is, is de vraag. Op zich vind ik dat hij toch niet zo gek lang bezig is voor school (1 à 1½ uur). Misschien moeten we eens bekijken of hij niet maar een beperkt aantal vakken moet gaan volgen.

2 Oktober is de volgende controle in Rotterdam. Dan horen jullie weer van ons.

Groetjes, Carin.